Windows 11'de Google Chrome'u Varsayılan Tarayıcı Yapmak

0

 Günümüzde birçok kullanıcı internette bir şeylere bakarken Google Chrom'u kullanıyorlar. Her gün kullanıcı sayısı kat kat artan Google Chrome'u nasıl bilgisayarınızın varsayılan tarayıcısı yaparsınız bunu sizlere aktardık.


Google Chrome'un Özellikleri

Şifrelerinizi Google Chrome' a kaydederek tüm şifrelerinizi aklınızda tutmak zorunda değilsiniz. Google güvenliği ile şifreleriniz üst düzeyde korunurlar. Birçok cihaz ile senkronize edebilirsiniz, telefon, tablet gibi cihazlarınızdan tüm Chrome'da ki tüm bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Google Chrome 
mağazası kısmından birçok tema, eklenti bularak Google Chrome'unuzu özelleştirebilirsiniz. Profilleriniz arasında geçiş yaparak işiniz ve kişisel hayatınızı ayrı tutabilirsiniz. Ve daha birçok özelliği Google Chrome'u indirerek keşfedebilirsiniz. 

Sık sık güncelleme alan Google Chrome sizlerin işlerinizi her geçen gün kolaylaştırıyor. Güvenilirliği ve kullanım alanları açısından birçok kişinin de tercihi Google Chrome. Windows 11'de Google Chrome'u varsayılan tarayıcı nasıl yaparız?

  • Google Chrome tarayıcısını açın.
  • Sağ üst tarafta bulunan üç nokta sembolüne tıklayıp açın.
  • Alt tarafa inerek Ayarlar kısmını açın.
  • Açılan Ayarlar sekmesinin sol tarafında bulunan Varsayılan Tarayıcı sekmesine tıklayın.
  • Açılan sekmeden Varsayılan Yap seçeneğine tıklayın.
  • Bilgisayarımız bize ayarlar sekmesi açacak.
  • Varsayılan uygulamalar kısmında aşağıya kaydırarak Web Tarayıcısı kısmına tıklayarak Google Chrome'u seçip varsayılan tarayıcı olarak ayarlayabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön