Aiseesoft Screen Recorder Nedir? Nasıl Kullanılır?

0

Bazı durumlarda bilgisayarınızın ekranını kaydetme gereği duyabiliyorsunuz. İnternet ortamında birçok ekran kaydetme programı bulunuyor. İnternet çöplüğünde birçok kalitesiz program olduğundan dolayı kaliteli programlara ulaşmamız gün geçtikçe zorlanıyor. Ekran kaydetme programı olan Aiseesoft Screen Recorder Nedir? Nasıl Kullanılır?


Aiseesoft Screen Recorder Nedir?

Aiseesoft Screen Recorder ekranınızı kaydetmenin ve anlık görüntü almanın en kolay ve profesyonel bir programdır. Bu program sayesinde, ekranınızı, oyununuzu, online dersinizi, sesinizi, anlık görüntünüzü ve birçok şeyi kaydedebilirsiniz. Aiseesoft Ekran Kaydedici, Mac veya Windows bilgisayarınızdaki herhangi bir etkinliği yakalamak için en iyi ekran kayıt yazılımlarından bir tanesidir.
Aiseesoft Screen Recorder da Türkçe dil desteği bulunmakla beraber birçok ayarda mevcut durumda. Videolarınızı istediğiniz formata kaydedebilir, yüksek çözünürlüklü kayılar yapabilirsiniz. Aynı zamanda Aiseesoft Screen Recorder programından basit şekilde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Aiseesoft Screen Recorder'ın Diğer Programlardan Daha İyi Yapan Özellikleri Nedir?


Mac işletim sistemli bilgisayarınız varsa diğer uygulamalara nazaran stabil bir şekilde çalışır ve kalitede herhangi bir düşme yaşamazsınız. Ses kaydınızı optimize edebilirsiniz düşük sesleri yükselterek arka plandaki gürültüyü kaldırarak, sesinizin yankısını azaltarak sesinizi en iyi şekilde kaydedebilirsiniz. Çoğu programa nazaran Aiseesoft Screen Recorder çok yüksek kayıtlar yaparak sizleri mutlu eder. En popüler video/ses/görüntü formatlarını içerir. Birçok kısa yol ile kayıtlarınızı yorulmadan kolaylıkla kaydedin. Fare kaydı özelliği ihtiyacınız olanı yakalamak için farenin etrafındaki belirli bir alanı kaydedin veya fareyi takip edin. Bir diğer çok önemli özelliği de Android veya İos telefonlarınızdaki ekranı da kaydedebilmektedir. Aynı anda hem telefondan hem de bilgisayarınızdan kayıtlarınızı yapabilir, izleyebilirsiniz.



Aiseesoft Screen Recorder Nasıl Kullanılır?

  1. Bilgisayarınıza Aiseesoft Screen Recorder'ı indirip kurun. Buradaki linkten indirebilirsiniz.
  2. Programda karşınıza çıkan 3 tane seçenekten video, ses ve oyun seçeneklerinden size uygun olanı seçin, video üzerinden ilerleyeceğiz.
  3. Video kayıt penceresinden ekranınızın ne kadarını kayıt edeceğinizi seçin. Örneğil full e tıklarsanız ekranınızın tamamını kayıt eder.
  4. Ses kısmından siteminizin sesinin ayarlarını yapabilir veya tamamen sesi kapatabilirsiniz.
  5. Mikrofon kısmından sesinizin ayarını yapabilirsiniz.
  6. Rec kısmından veya seçtiğiniz kısa yoldan kaydınıza başlayabilirsiniz.
  7. Kaydı durdurduktan sonra, Kayıt Etmek kısmından nereye kaydedeceğinizi seçip videonuzu alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön