Harvard Üniversitesi'nden Sertifika Alabileceğiniz Ücretsiz Kurslar

1

 Dünyanın en iyi okullarından biri olan Harvard Üniversitesi tüm dünyadaki insanlara ücretli ve ücretsiz kurslar ile eğitim vermeye başladı. Kurslar konuda profesyonel eğitmeler tarafından online olarak verilmekte. Genellikle birkaç hafta süren kurslara sizlerin de kayıt olma imkanı bulunmaktadır.


Harvard Üniversitesi sertifikası cv'nize oldukça etki edecektir. Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında olan Harvard kaliteli kursları ile sizleri de gerçekten kaliteli bir şekilde eğitecektir. Ücretsiz kurslara nazaran sizleri eğitebilecek alanınızda çok güzel ücretli kursları da bulunmakta bu kurslara da göz atabilirsiniz. Ülkemizde de çoğu öğrencinin hayali olan Harvard Üniversitesine gitmeden de olsa eğitimini alabilmek çoğu kişi için sevindirici bir haber. İşte Harvard Üniversitesi'nden Sertifika Alabileceğiniz Ücretsiz Kurslar.

Harvard Üniversitesi'nden Sertifika Ücretsiz Kurslar Nasıl Alınır?

Kurslar Harvard Üniversitesi'nin öğretmenleri tarafından verilmektedir bundan dolayı çok kaliteli eğitim almaktasınız. pll.harvard.edu sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra free (ücretsiz) kısımı seçin. Kursa kaydolmak için genellikle e posta adresi istiyor farklı çeşitli kayıtlarda mevcut. Mevcut olan siteme göre kaydınızı tamamlayın ve kursunuzu izleyin. Sizlere bazen bazı konularda anket verebilir anketlere ve sorulara cevap verin. Daha sonra kursunuzu tamamladıktan sonra sertifika almak için adınız soyadınız gibi basit bilgiler girerek soruları doldurarak sertifikanızı alabilirsiniz.

Yorum Gönder

1Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. güzel kurslar varmış gerçekten merak ettim teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön