Sosyal Medya Kapanıyor Mu? İnstagram,Facebook,Netflix Yasaklanacak Mı?

0
Geçtiğimiz günlerde Türkiye,Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” açıklamasında bulunmuştu.Bu açıklamanın ardından ülkemizde neredeyse herkesin kullandığı sosyal medya ağlarının kapatılma korkusu başladı.


Sosyal Medya Kapanıyor Mu?  İnstagram,Facebook,Netflix Yasaklanacak Mı?

Birçok siyasi parti tarafından Erdoğan'ın açıklaması eleştirildi.Türkiye günlerdir bu açıklamaları konuşuyor.Vatandaşlar, sosyal medyanın kapanıp kapanmayacağını öğrenmek istiyor.

Sosyal Medya Kapanıyor Mu?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) WhatsApp ve Telegram gibi popüler mesajlaşma uygulamalarını kapatma yetkisine sahip.Ayrıca film ve dizi izleme konusunda birinci sırada olan Netflix de her an kapatılabilir gibi gözüküyor.

Tamamen kapatılmasına nazaran,kontrol altına alınması daha kullanışlı geliyor.Ülkemizde neredeyse herkesin sosyal medya hesapları var eğer hükumet tamamen kapatırsa büyük bir kaos ortamı olabilir. Bu yüzden tamamen kapatılmayıp,belirli şartlar getirilerek kontrol altına alınması daha kullanışlı olacaktır.

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön