Donald Trump'ın Twitch Hesabı Askıya Alındı

0
Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı ile sorunlar yaşayan Donald Trump bu kez de Twitch üzerinden sorunlar yaşamaya başladı.Trump'ın Twitch üzerinden tekrar yayınlanan eski bir mitingindeki sözler, hesabının askıya alınmasına sebep oldu.


Geçtiğimiz günlerde Donald Trump'ın 2016 da yapmış olduğu bir miting konuşmasının tekrarı Twitch üzerinden yayınlandı.Twitch in kötü davranış hakkını ihlal etiği gerekçesi ile Twitch hesabı askıya alındı.Trump'ın Twitch hesabına girmeye çalıştığımızda "Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir" notuyla karşılaşıyoruz.



Trump'ın konuşmalarında Meksikalı göçmenlere yönelik ırkçı ve negatif söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle bu yayınları işaretleyen Twitch, nefret söylemlerine hiçbir şekilde izin verilmediğini belirtti.Twtich'in açıklaması ise şu şekilde :

"Herkes gibi Twitch'te bulunan politikacılar da Twitch'in Hizmet Koşulları ve Topluluk İlkeleri'ne bağlı kalmak zorunda. Politikacılara veya haber değeri taşıyan hiçbir içeriğe ayrıcalık tanımıyoruz ve ilkelerimizi ihlal ettiğine dair bize bildirilen içeriklere gerekli yaptırımları uyguluyoruz."

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön