Tarihin İlk Uzay Suçu İşlendi

0
Nasa'yı dünya üzerinde neredeyse herkes biliyor. Yaptığı çalışmalar olsun uzaya gönderdiği uydular olsun uzayla ilgili birçok çalışması bulunuyor.


Uluslararası Uzay İstasyonun'da görevli bir astronot eski eşinin banka hesabını incelemekle suçlanıyor. Şimdilik henüz net bir bilgi yok, uzay ajansı suç olup olmadığını araştırıyor.
New York Times'ın haberine göre Uluslararası Uzay İstasyonu'na 6 aylık görev için gönderilen kıdemli astronot Anne McClain, uzaydaki görevi sırasında ayrılmış olduğu eşi Summer Worden'ın banka hesabına erişmekle suçlanıyor. Habere göre suç iddiası, ikili arasındaki bir tartışma sonrası olduğu yönünde.

Astronot McClain'in eski eşinin banka hesabını inceleyen banka şubesi Nasa'ya kayıtlı bir bilgisayardan hesabına erişildiğini öğrenmiş. Bunun üzerine McClain'in eski eşi  Summer Worden Federal Ticaret Komisyonu'na şikâyette bulunmuş.


Eski eşinin çocuğuna bakabilmesi için yeterli miktarın hesapta bulunup bulunmadığını kontrol etmek ve aralarındaki karmaşık maddi durumlarını incelemek için hesaba eriştiğini söyleyen McClain, hesaba erişiminin daha önce engellenmediğini de idda etti. Evliliklerinin devam ettiği sırada kullandıkları şifrenin değişmediğini söyleyen McClain, kendisine daha önce hesaba erişmemesi gerektiğinin söylenmediğini de ekledi.


Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön