İstanbul'daki Ücretsiz Kamp Alanları

1

1- Madam Marta Koyu - Burgazada

İstanbul'un en sevilen kamp alanlarından birtanesidir.Madam Marta Koyu İstanbul'da yaşıyan ve şehir dışına çıkmak istemiyen kampçılar tarafından oldukça rağbet görmektedir.Gündüz saatlerine kalabalık olan koy akşam saatlerinde ise sakin geçer.Yürüyüşler yapabilir ve muazzam fotoğraflar çekebilirsiniz.

2- Karamandere Saklıgöl - Şile

Mesire alanı olan saklıgöl Darlık Barajı oldukça yakındır.Karamandere Saklıgöl kamp sezonlarında oldukça kalabalık olabiliyor.Daha sakin bir kamp düşünüyorsanız göl bölgensinden uzaklaşmanız gerekicektir.Yakınlarda birçok kafa,restorantlar,işletmeler bulabilirsiniz.

3- Kilyos Kumköy - Sarıyer

Kumköy denizi ve muhteşem doğası ile sizlere muazzam bir gün yaşatıcaktır.İstanbul'da kamp etkinlikleri ve festivalle'de oldukça tercih edilen Kilyos,haftasonunu kampçıları için ideal bir bölgedir.İlçe merkezine yakın olduğundan ulaşım kolaydır.Çevresindeki marketlerden ihtiyaçşarınızı karşılayabilirsiniz.

4- Ömerli Barajı - Çekmeköy

Ömerli barajı İstanbul'da kamp yerleri arasında oldukça sevilen bir bölgedir.Burada gerçekleştireceğiniz kamp etkinliği sırasınad balık tutabilir,ormanda yürüşe çıkabilirsiniz.Kamp alanına özel aracınız ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

5- Darlık Barajı - Şile

Darlık Barajı İstanbulun en büyük barajlarından bir tanesidir.Darlık Barajı Şile ile Ömerli arasında bulunmaktadır.İstanbuldaki kamp alanları arasında en az bilinen yerlerden birsidir.Yol boyunca güzel fotoğraflar çekebilir,kamp ateşi yakabilirsiniz.İlçe merkezine ulaşım oldukça kolaydır.

Yorum Gönder

1Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön