Google, Görseller'in Görünümünü Değiştirdi

0

Son yıllarda görsel arama giderek önem kazandıkça Google Görseller'e birçok güncelleme yapılmıştı. Google,kulanıcıların çokça kullandığı görseller aracınıa yeni bir güncelleme getirerek görsellere bir yan panel ekledi.Görsele tıkladığınızda görseller ekranın sağ tarafında görünmeye başladı.


Görsele tıkladığınızda açılan yan panelde,tıkladığınız görsele benzer görsel örnekleri ve tıkladığınız görselin linkleri gibi ufak ayrıntılarıda gösteriyor.Güncelleme gayet kullanışlı olmuş.Tıkladığınız görsel sağdaki panelde açık kalırken,sol taraftanda başka görsellere göz atabiliyorsunuz.Google, ayrıca güncelleme birlikte sizi satıcı siteye yönlendirmeden önce nereye gittiğinizi bilmenize de olanak sağlıyor.


Google, resmi blog açıklamasında yeni güncellemeden şu sözlerle bahsetti: “Önemli olarak, görseliniz kaydırma yaparken orada kalır, görüntüleri sayfadaki diğer görüntülerle rahatça karşılaştırmanızı sağlar. Baktığınız şeyi kaybetmeden istediğiniz kadar bunu yapın; tıkladığınız son görüntüyü geri getirmek için sadece geri düğmesine basın.”
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön