CS:GO FPS Artıran Yeni Güncelleme

2
CS:GO ya çok önemli bir güncelleme geldi.Birçok oyuncunun sistem gereksimleri düşük,bundan dolayı düşük FPS ile oynamak zorunda kalıyorusnuz.Valve şimdiye kadar yaptığı en büyük jesti yaptı ve bu sorunu gidermeye çalıştı.


Grafik optimizasyonu ile ilgili çok güzel bi opsiyon geldi.Bu opsiyonu ayarlardan seçemiyorsunuz.Bu güncellemeyi sizin aktifleştirmeniz lazım ve bunu aktifleştirdiğiniz dahilinde özellikle düşük bir sisteme sahipseniz 100-130 FPS altı alıyorsanız 15-20 FPS yukarı çıkaracaktır sizleri,oyununuzda donmalar azalıcaktır ve alt tab yaparken daha hızlı geçiş yapabileceksiniz.

Daha önceden bizlerin olduğunu sandığımız fakat aslında şimdiye denk asla aktif olmamış bir başlatma seçeneği var "-d3d9ex" adında bir başlatma seçeneği komutu.Bu kodu başlatma seçeneklerine yazdığımız zaman eğerki düşük bir sisteme sahipseniz 100-130 FPS alıyorsanız ortalama bu FPS mizde ve oyun akışında büyük bir artış yaşatıcaktır.Aynı zamanda alt tab sürelerini çokça kısaltacaktır.Açıklandığına göre bu komut bizim işlemci hafızamızı %40 oranında rahatlatıyor.

Nasıl Aktifleştirilir ?

Steam kütüpahanenize gelin (oyun kapalı olmalı) kütüpahaneden CS:GO yu bulun ve sağ tıklayın.Açılan sekmeden Özelliklere tıklayın,daha sonra Başlatma Seçeneklerini Ayarla kısmına tıklayın buraya "-d3d9ex" bu kodu yazın ve tamam diyin.Oyununuzu bundan sonra açınca 15-20 FPS arası artığını gözlemliyeceksiniz.

Bunun Artıları

1. Alt Tab süreleri azalacak

2. Takılmalar azalacak

3. Rahat bir oyun deneyimi yaşıyacaksınız

4. İşlemcinizden biraz yük kalkacak 

(EĞERKİ İYİ BİR SİSTEME SAHİPSENİZ KULANMAYINIZ!)


[GRAPHICS] – Added an optional -d3d9ex command line switch to reduce CPU memory use by about 40%. If you encounter graphics problems with this feature, please send an email to CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com with the subject “D3D9EX”.

[COMMUNICATION OPTIONS] – Added communication options in Game Settings which allow the following: — Mute enemy team — Block communication from everyone except players you are friends with or players in your matchmaking party — Hide avatar images — Change names of players not on your friends list to something neutral

[MISC] – Katowice 2019 comes to a close: Champions and Legends have been engraved on the trophies, and the Katowice 2019 graffiti can no longer be applied in game. – Increased the voting time on official servers before transitioning to the next map. – Fixed a scoreboard case where a player’s rank icons sometimes didn’t get removed when the player was replaced with a bot.


Tags

Yorum Gönder

2Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön