Sıkılmadan İzleyeceğiniz 5 Film Önerisi

0

'71

Süre: 100dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yönetmen: Yann Demange
Senarist: Gregory Burke
Yapımı: 2014 - İngiltere

'71 Film Konusu 

Kuzey İrlanda sorunun devam ettiği 1971 yılında Belfast'ta bir ayaklanma çıkar ve ayaklanmayı bastırmak üzere bölgeye askeri bir birlik gönderilir. Bu birliğin içinde yer alan Gary Hook adlı genç İngiliz asker, birlikleri tarafından bu bölgede unutularak birliğinden ayrı düşer. Ölümün kol gezdiği sokaklarda bir başına kalan ve aklı karışan Gary, hem IRA hem de İngiliz kuvvetlerinin hedefi haline gelirken, yalnız hissettiği topraklarda hayatta kalmaya çalışacaktır.

Fragman



Kör Nokta (The Blind Side)

Süre: 129dk
Tür: Biyografi , Dram , Spor
Yönetmen: John Lee Hancock
Senarist: John Lee Hancock
Yapımı: 2009 - ABD

Kör Nokta (The Blind Side) Film Konusu

Michael Lewis'in "The Blind Side: Evolution of the Game" adlı kitabından uyarlanacak olan film evsiz bir çocukken iyi bir aile tarafından büyütülerek bu yıl NFL'de en iyi oyuncu seçilen Michael Oher'in hayatı anlatılacak.


Fragman


Kötü Komşular (Neighbors)

Süre: 94dk 
Tür: Komedi 
Yönetmen: Nicholas Stoller 
Senarist: Andrew J. Cohen , Brendan O'Brien
Yapımı: 2014 - ABD

Kötü Komşular Film Konusu

Mac (Seth Rogen) ve Kelly (Rose Byrne), yeni doğan bebekleriyle birlikte şehrin son derece huzurlu bir semtine taşınmış yeni evli bir çifttir. Bebekleriyle birlikte huzur içinde mutlu bir hayat sürmeyi isteyen çiftin heyecanı ise kısa sürecektir. Çünkü hemen yanlarındaki eve bir üniversite topluluğu olan ΔΨΒ'nın üyeleri taşınmıştır. Onlarca gürültücü üyesi ve çılgın partileriyle kısa sürede hayatı genç çifte zindan ederler. İlk başta konuşarak sorunu çözmeye çalışan taraflar, devreye polisin girmesiyle kelimenin tam anlamıyla azılı bir savaşın içine girerler.

Fragman


Barry Seal: Kaçakçı (American Made)

Tür: Gerilim , Suç 
Senarist: Gary Spinelli 
Yönetmen: Doug Liman 
Yapımı: 2017 - ABD

Barry Seal: Kaçakçı Film Konusu

Başarılı sivil havayolları pilotu Barry Seal (Tom Cruise), ailesiyle huzurlu bir hayat sürdürse de CIA'den gelen cazip teklifi reddedemez ve devlet adına Güney Amerika'ya silah taşımaya başlar. Ancak işler büyüdükçe dönen paralar da büyür ve Barry kendini CIA'in yanında Pablo Escobar gibi uyuşturucu tacirleri için de çalışırken bulur.

Fragman


The Founder

Süre: 115dk 
Tür: Biyografi , Dram 
Yönetmen: John Lee Hancock 
Senarist: Robert D. Siegel 
Yapımı: 2016 - ABD


The Founder Film Konusu

1954'te Milkshake makineleri satan gezgin satıcı Ray Kroc (Michael Keaton), eşi Ethel (Laura Dern) ile çok şatafatlı olmasa da kendilerine yetecek kadar bir hayat sürmektedir. Ancak bir şekilde zengin olmanın hayallerini kuran Kroc, bir gün California'ya yaptığı ziyaret esnasında McDonald's restoranı ile karşılaşır. Servis hızından ve çalışma düzeninden etkilenen Kroc, Mac ve Dick McDonald kardeşlerle bu işi büyütmek üzere görüşür. Daha önce şubeler açmayı deneyen, ancak başarısız olan McDonalds Kardeşler, bu teklife ilk başta sıcak bakmazlar, ancak Kroc'un ısrarları sonunda restoran zinciri oluşturmasına izin verirler. Kroc başlarda büyük zorluklarla karşılaşsa da işleri büyütür. Ancak işler büyüdükçe, kardeşler ile Kroc arasında anlaşmazlıklar baş gösterir, Kroc ise hiçbir şekilde durmaya niyetli değildir.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön