Ücretsiz Oyun Önerisi UNTURNED

0
Steamda birçok ücretsiz oyun var.Fakat kaliteli olan ücretsiz oyunlar çok az bulunuyor.Unturned ücretsiz olan kaliteli oyunlardan bir tanesi.


Unturned bir hayatta kalma oyunudur.Oyun zombilerden hayatta kalma oyunudur.Oyunda diğer klasik zombi oyunları gibi kendinize sığınak vb. yerler yapıp şehirlerdeki eşyaları toplayıp hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.Fakat unturned farklı bir tarz sunuyor gerek oynanışı olsun gerek mekanikleri olsun diğer oyunlardan değişik bir hayatta kalma oyunu.Oyunun grafiği çizgifilm grafiğine benzediği için çoğu kişi önyargılı olarak yaklaşıyor,fakat oyunun grafikleri güzel olmasada oynanış açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Sadece belirli eşyalar ve belirli haritalar yok.Oyunun atölyesinden binlerce mod,harita vb. şeyler indirebilirsiniz.Baya büyük bir atölyeye sahip.Buna nazaran oyunda farklı serverer bulunmakta.Örneğin RolePlay serverlerinizde dilediğiniz mesleği olup o meslekteki insan gibi yaşıyabilirsiniz.Kısacası oyunu mutlaka indirmelisiniz bişey kaybetmesiniz oyun ücretsiz.


Oyunun Sistem Özellikleri;

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit
İşlemci: 2 GHz
Bellek: 4 GB RAM
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: 3 GHz
Bellek: 8 GB RAM
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön