Steam'in Yeni Arayüz Tasarımı Sızdırıldı

1
Steam'de sürekli güncellemeler yapılmasına rağmen tasarımda hiçbir değişiklik olmuyordu fakat bu sefer durum farklı. Steam’in yeni arayüz tasarımının görüntüleri sızdırıldı. Görünüşe yeni güncellemeyle Steam arayüzü ve oyun kütüphanesi bölümleri üzerinde bir takım değişimler yapılmış.


SteamDB, Steam’in üzerinde çalışmalarını devam ettirdiği yeni arayüz tasarımının görüntülerini paylaştı. SteamDB, bu görüntülerin Çin CS: GO başlatıcı ekranının güncellenmesiyle sızdırıldığını açıkladı. Yayınlanan görüntülere göre yıllardır alışık olduğumuz Steam görünümünden pek farklı bir şey olmasa da son yıllarda oldukça popüler olan yumuşak kenarlıkların yeni arayüzde kullanıldığını söyleyebiliriz. Bu tasarım biçiminin Steam’e daha modern bir hava kattığı görülüyor.

Kütüphane bölümünde de bir takım değişikler söz konusu. Bir oyununuzun en son oynandığından itibaren güncellenip güncellenmediğini gösteren bir bildirim çubuğu, arayüze eklenmiş gibi görünüyor. Önerilen atölye içerikleri ve DLC bölümleri de yer değiştirmiş. Envanter ekranında ise kartlar üzerinden fareyle gezdiğiniz zaman hoş bir efekt sizleri karşılıyor.


Sızıntılara göre her şey çok güzel görünüyor ancak Valve’ın bu güncellemeyi yakın zamanda çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bir bilgimiz yok. Bu kullanıcı arayüzünü değiştiren güncellemeye geçip geçmeme seçeneği de kullanıcılara sunulabilir çünkü çoğu kullanıcı alıştığı görüntünün değişmesini pek de iyi karşılamıyor. Valve, bu güncellemede kullanıcıya bir seçenek sunarak eski arayüze dönüş fırsatı verecek gibi duruyor. Tüm bunların nasıl şekilleneceğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Bence çok daha fazla geliştirilmeli. Çok eski duran artık yıpranmış bir arayüzü var.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön