Spotify Kullanıcı Sayısı İle Yeni Bir Rekora İmza Attı!

1
40 milyondan fazla şarkıya ev sahipliği yapan ve telefondan bilgisayarlara birden fazla platformda kullanılabilen Spotify kullanıcı sayısı ile günümüzün en çok kullanılan çevrimiçi müzik platformu olmaya devam ediyor.

Kullanıcı sayısını artırarak her geçen gün Apple Music için daha zorlu bir rakip haline gelen Spotify’ın, geçtiğimiz Temmuz ayında 83 milyonu ücretli abone olmak üzere toplamda 180 milyon kullanıcısının bulunduğu açıklanmıştı.

Spotify kullanıcı sayısı 200 milyona ulaştı!
Bugün itibariyle ( Ocak 2019 ) güncel veriler paylaşıldı. Bu kapsamda Spotify’ın toplam kullanıcı sayısının 200 milyon, ücretli yani Premium abonelik satın alan kullanıcıların sayısının ise 87 milyon seviyesine ulaştığı açıklandı.



Geriye kalan 113 milyondan fazla kişi Spotify’ın ücretsiz halini yani reklamlı versiyonunu kullanıyor. Yani altı ay içerisinde ücretli abonelerin sayısında yaklaşık 4 milyon, toplam abone sayısında ise 20 milyonluk bir artış sağlandı.

Spotify’ın küresel iletişim sorumlusu Dustee Jenkins, podcast konusunda elde ettikleri gelişimi CES 2019’da gözler önüne serdiklerini belirtti. Son olarak Spotify’ın 7 Ekim 2008 tarihinde kurulduğunu ek bilgi olarak belirtmek isteriz.

Yorum Gönder

1Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Güzel bir blog ve yazı olmuş başarılar...

    Bizede beklerim... https://www.zanalab.com/

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön