Soluksuz İzleyeceğiniz Film Önerileri

2

Sizlere evde canınız sıkıldığında vakit geçirmek için soluksuz izleyeceğiniz filmleri sıraladım.



1-Sherlock Holmes
IMDB: 9,2



Sherlock Holmes'un modern tekniklerle hazırlanmış bu filmin konusu şöyle ilerliyo;dövüş tekniklerini evsanevi zekası gibi silah olarak kulanan Holmes ve ortağı Watson yine şaşırtıcı biçimde zeka unsurları içeren bir senaryoda ülkesini yokedebilecek tehlikeye karşı savaşma kararı alırlar.Holmes'un vazgeçilmez belalı aşkı ırondes senaryo içinde boy gösteriyor.


2-Jungle
IMDB: 6,7



Jungle gerçek bir hikayeden uyarlama olan filmin konusu şöyle;bir grup gezgin bir rehber eşliğinde ormana seyhate çıkar.Fakat işler hiç beklenildiği gibi ilerlemez,ormanda tek başına yaşam mücadelesi vermeye çalışan kahramanımızın başından geçen olaylar anlatılıyor.



3-Truman Show
IMDB: 6,1



Dünyanın en güzel adalarından birinde yaşıyan halk imrenilecek derecede ütopik bir hayat sürmektedir.Bu adada yaşıyan insanlar hergüne mutlu uyanıp herhangi bir sorunla karşılaşmadan günü sonlandırıyorlardır.Güzel bir eşe ve mutlu bir hayata sahip olan Truman öldüğü zannetiği babasının bir gün caddede görüldüğü ana kadar hayatı olduğu gibi yaşar.Babasını gördüğüne emindir ancak adam bir anda ortalıktan kaybolmuştur,ilerleyen günlerde çeşitli gizemli anlar yaşayan Truman bir şeylerin yolunda gitmediğini farkedicek.Sahip olduğu hayatın gerçek olup olmadığını anlamaya çalışıcaktır.

3-La La Land
IMDB: 8,1


Oyuncu olabilme hayaliyle yanıp tutuşan Mia ile klasik cazı günümüzde sürdürmeye çalışan Sebastian trafiğin sıkışık olduğu bir gün tanışırlar.İkisininde hayallerinin gerçeğe dönüşmesi imkansız gibidir.Ancan büyük bir cesaret hayalleri ve aralarında başlayan aşk ikiliyi adeta büyülü bir dünyanın kapılarını açıcaktır.

3-İnterstellar
IMDB: 8,6



Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir.Amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır,onlarla yaşıyan büyükbaba Donald çocuklara gözkulak olurken henüz 10 yaşındaki kızı Murphy şaşırtıcı bir zekaya sahiptir.Geçmişte bıraktığı bilim insanı karıyerini özleyen Cooper'ın karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesini dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir ve uzay yolculuğumuz bu şekilde başlar.

Yorum Gönder

2Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Hepsi de mükemmel filmler sadece la la land filmini izlemedim... Paylaşım için teşekkür ederim... Sitenizi takibe aldım benim siteye de beklerim ... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için teşekkürler.sitenizi en kısa sürede ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi
Kabul Et !
Başa Dön